Nynke van Vliet

Nynke van Vliet (1967) woont haar hele leven in Amersfoort, waardoor ze een oersterke band heeft met die stad. Na de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht te hebben gevolgd is ze direct als zelfstandige aan de slag gegaan. En met succes! Na een half jaar ontving zij een startstipendium waardoor zij haar ideeën nog meer vorm kon geven. Haar belangstelling voor eenvoud en functionaliteit bepalen in hoge mate haar werk. Of het nu gaat om het ontwerpen van een meubel of een gebruiksvoorwerp of het grafisch design van een huisstijl, Nynke heeft een onmiskenbaar gedegen stijl van werken die niet alleen herkenbaar maar ook zeer vanzelfsprekend is en waarbij kwaliteit voorop staat.

Naast de producten die ze ontwerpt, maakt en verkoopt in haar webwinkel, werkt Nynke graag in opdracht. Dit kan een 3D-project zijn, zoals de inrichting van een kantoor-, winkel- of horecaruimte, maar ook 2D, zoals het (grafisch) ontwerp van een logo en een huisstijl. Ze pakt elk project op haar manier aan. Kwaliteit en eenvoud zijn altijd herkenbaar in haar werk. Ze houdt zich uiteraard aan haar afspraken en ze is een plezier om mee samen te werken …!

Is eenmaal het interieurontwerp of grafische klus klaar, ontstaan er in het dagelijkse gebruik ervan bijna vanzelf storende elementen die niet passen in het oorspronkelijke ontwerp (huisstijlbewaking). Of er zijn aanpassingen – groot of klein – gewenst. Ook kan het zijn dat de opdrachtgever even wil sparren over ideeën die spelen binnen het bedrijf en die mogelijk weer moeten worden vormgegeven. In dat geval is het voor de opdrachtgever interessant om een contract of abonnement af te sluiten, waarbij hij of zij op basis van een vast maandbedrag een beroep kan doen op de diensten van Nynke. Nynke kijkt dan met een scherp oog mee en pakt op wat nodig is. Zo haal je kwaliteit in huis en wordt continuïteit gegarandeerd.