Ondertussen wordt er getraind..

Ondertussen wordt er voor de tweede keer getraind voor de Stelvio, halve marathon.

Uiteraard weer voor het goede doel Stelvio for life (onderzoek naar kanker op  DNA niveau).

Even het geheugen opfrissen: vorig jaar heb ik met jullie hulp maar liefst 3000 euro opgehaald. Een prachtig bedrag.
En ja, destijds mailde ik dat ik jullie niet meer zou lastig vallen met de vraag mij (weer) te sponsoren. Maar daar kom ik van terug, per slot van rekening is het ook zo’n goed doel. Bovendien ben ik er op gebrand om het succes van vorig jaar een passend vervolg te geven. En dus sta ik op 31 augustus 2013 weer aan de voet van de Stelvio.

Het recept is ongewijzigd. Ik ga 21 km omhoog hardlopen, over die 21km stijg ik 1533 meters en dit is in ieder geval het bedrag wat ik aan sponsorgeld moet meenemen. (€1.533,00).

De organisatie Stichting Barcode for Life (waaraan Stelvio for life de opbrengst 100% doneert) is dit jaar als nummer twee geëindigd van de Trouw Goede Doelen Top 50, categorie gezondheidszorg. Over alle categorieën eindigde Barcode for Life als zesde.

Een aantal van jullie heeft al toegezegd mij weer te zullen sponsoren als ik dit jaar weer ga. Dat waardeer ik zeer! Ik hoop natuurlijk ook dit jaar weer op een mooi bedrag.

Als je mij (weer) wilt sponsoren, kun je dat doen via de website http://stelvioforlife.nl/index.php/doneren.

Of overmaken op Giro rekening 1539 t.n.v. Stichting Stelvio for Life o.v.v. Nynke van Vliet en mijn registratienummer 60. Ik krijg dan een melding dat je gedoneerd hebt.