Algemene-voorwaarden

Door je bestelling van producten uit de webwinkel geef je te kennen akkoord te gaan met onze leverings- en betalingsvoorwaarden.

1. Toepasselijkheid

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tot koop en levering van producten via de webwinkel door de koper en Studio Nynker aan te gaan. Studio Nynker behoudt zich het recht voor deze algemene voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen of aan te vullen.

Informatie, afbeeldingen, mededelingen etc. met betrekking tot de producten worden zo nauwkeurig mogelijk weergegeven. Kleuren kunnen iets afwijken, elk beeldscherm geeft de kleuren anders weer.

2. Prijzen

Alle prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

3. Betaling

Studio Nynker werkt met iDEAL en PayPaL. Een makkelijk en veilig betaalsysteem waarmee je direct toegang hebt tot je bankgegevens op internet.

4. Levering en verzenden

De bestelde producten worden zo spoedig mogelijk verzonden na ontvangst van je betaling. Levering geschiedt op risico van de koper, via Postnl. 
Hoewel wij streven naar een ruime voorraad kan het voorkomen dat een bepaald artikel of kleur tijdelijk niet voorradig is. In dat geval zullen wij je hierover zo spoedig mogelijk informeren.

5. Ruilen en klachten

Mocht u niet tevreden zijn over een artikel, dan kunt u het artikel binnen 14 dagen retour sturen. Sale items zijn hierbij uitgezonderd, zij kunnen niet geretourneerd worden. U kunt het artikel ruilen, of terugsturen. Studio Nynker stort het aankoopbedrag (exclusief de verzendkosten) terug. Retourzendingen dienen vooraf aangekondigd te worden en in nieuw-staat en goed verpakt te worden verstuurd. Verzending is voor rekening en risico van de koper. Pas na correcte ontvangst van het artikel verstuurt Studio Nynker het nieuw gekozen artikel of stort Studio Nynker het geld terug. Afhankelijk van het bedrag van het nieuw gekozen artikel ontvangt u opnieuw eerst een factuur voor de extra verzendkosten.

6. Privacy

Klantgegevens worden slechts gebruikt voor het uitvoeren en afhandelen van de bestellingen en om je te informeren over productnieuws als je aangegeven hebt dat te willen ontvangen.

Met gegevens van klanten wordt zorgvuldig omgegaan en ze worden niet aan derden verstrekt.

Ondanks alle mogelijke aandacht die aan deze website is besteed, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor foutieve of ontbrekende informatie.

Studio Nynker behoudt zich het recht voor om de voorwaarden te wijzigen.